Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ahmet Görgüç
Ahmet Görgüç
Dr. Arş. Gör.
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
10
6
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-3018-4595
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2844
2
ATIF
1
FAVORİ
2844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10058
3
ATIF
1
FAVORİ
10058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir,
Ahmet Görgüç
, Esra Gençdağ,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2711
0
FAVORİ
2711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Yıkama İşleminin Meyve ve Sebzelerin Mikrobiyal Dekontaminasyonunda Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Fulya Okuroğlu,
Ahmet Görgüç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.571088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1647
0
FAVORİ
1647
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10058
1
FAVORİ
10058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR SUYU ÜRETİMİNDE ENZİM ÖN UYGULAMASI: İŞLEM KOŞULLARININ MEYVE SUYU VERİMİ, BETANİN MİKTARI, TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
, Merve Birişik,
Ezgi Genç
, Ceren Başkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1401
0
FAVORİ
1401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2844
1
FAVORİ
2844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Pınar Özer,
Ahmet Görgüç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1388
0
FAVORİ
1388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir,
Ahmet Görgüç
, Esra Gençdağ,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2711
4
ATIF
0
FAVORİ
2711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10058
3
ATIF
1
FAVORİ
10058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR SUYU ÜRETİMİNDE ENZİM ÖN UYGULAMASI: İŞLEM KOŞULLARININ MEYVE SUYU VERİMİ, BETANİN MİKTARI, TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
, Merve Birişik,
Ezgi Genç
, Ceren Başkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19053
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1401
1
ATIF
0
FAVORİ
1401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2844
2
ATIF
1
FAVORİ
2844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Pınar Özer,
Ahmet Görgüç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1388
2
ATIF
0
FAVORİ
1388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat