Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Bayram Yurt
Bayram Yurt
Yrd. Doç. Dr.
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
10
1
Yayın
10
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Optimization of gluten- free semolina dessert (revani) formulation ıncluding different flours: response surface methodology
Yazarlar:
Enes Kavrut
,
Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1329587
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat