avatar
Ertan Ermiş Doç. Dr. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 23 TR Dizin Atıf 3
7 Yayın
1 Hakemlik
23 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi Toz gıdalar

Kurum

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Yayınlar

0

451

Gıda Bileşenlerinin Orijin Tespiti Analizlerinde Kullanılan Yöntemler
Yazarlar: Ertan Ermiş , Hamzah Mohd Salleh
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1048

0

1048

0

1533

PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE YAĞI ALINMIŞ AYÇİÇEĞİ PROTEİN EKSTRAKTI TOZU ÜRETİMİ: FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE TOZ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Ertan Ermiş , Erva Nur Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19096
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1056

0

1056

0

2068

DETERMINATION OF ORGANOCHLORINATED PESTICIDE AND POLYCHLORINATED BIPHENYL CONGENERS RESIDUES IN CHICKEN EGGS BY GAS CHROMATOGRAPHY
Yazarlar: Özün Görel Manav, Elmas Öktem Olgun, Ertan Ermiş
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18026
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3446

0

3446

0

1464

Yayınlar

1

0

451

Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1533

4

0

1533

PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE YAĞI ALINMIŞ AYÇİÇEĞİ PROTEİN EKSTRAKTI TOZU ÜRETİMİ: FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE TOZ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Ertan Ermiş , Erva Nur Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19096
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1056

10

0

1056

LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1464

8

0

1464

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.